torsdag 3 januari 2008


Nu är vi hemma på Gotland igen efter jul och nyår. Vi har haft det jätte bra både i Dalarna och i Stockholm! Först var det Örjans 22 års fest med massa släkt och vänner och gammel mormor Margareta spelade GuitarHero med Micke :)
På julafton var vi ute med Isabell och åkte bob på isen och sen käkade vi julbord i mängder. Vi hann precis äta innan Kalle började och sen var det bara att vänta på tomten... Tillslut kom han och vi fick alla ett varsitt paket. Isabell var überlycklig. Sen satt vi uppe och spelade När&Fjärran tills vi gick o la oss.
På juldagen var vi ut i Falun och träffade upp massor av Örjans kompisar och John. Vi missade alla av mina vänner för vi kom inte in där vi tänkt, men vi hade roligt ändå. Sedan blav jag sjuk och låg i feber i 2-5 dagar så nån snowboardåkningn blev det inte... trisst men det får bli senare.
Sen bar det av till Stockholm och vi fick skjuts med Jimmie som kör som en dåre och vi var livrädda halva bilfärden ;) Man ska inte dra ur nyckeln ur bilen för att starta om stereon medan man kör. Inte att rekomendera.
Vi kom fram till Stockholm och till Oscar där vi fick titta på massor av bilder från hans och Carinas resa till Goa. Vi blev avis och vill också åka till sol och värme, men vi ska ju till Österrike sen så det är ganska lugnt ändå. Emilio och Oscar satt vid datorn och pillade och pratade ganska mycket medan jag mest satt och läste eller kollade på tv. Carina kom på söndagen från Gotland och vi spelada rappa kalja och JAG vann och Emilio förlorade hehe.
På nyårsafton så drog jag och Emilio till Sickla för att handla lite system varor samt hinna med en snabb fika/lunch med Jens, Sara och Isabell. Det var sjukt mycket folk ute och särskillt på systemet, men vi hann iaf köpa det vi skulle ha. Sen åkte vi tillbaka till Alvik och gjorde oss i ordning för middag med John. Efter middag hos John med Linnea, Millan, Berto och Benji gick vi alla till Oscar och Carina för att skåla in det nya året och kolla på fyrverkeri! Jag, Emilio, Oscar och Carina stannade och drack drinkar och pratade massa medan de andra drog in till stan och gick på krogen. Dagen efter sov vi till 2 och efter en finfin brunch drog vi till båten och hem till Gotland igen.
Det har varit jätte roligt och mysigt att fira jul och nyår, men det är bra skönt att vara hemma.

Kram

Ninni

1 kommentar:

Unknown sa...

Härligt att vara tillbaka, va? Det var himla mysigt att ha er hemma så länge och jag kan meddela att det SNÖAR som bara den och att vi åkt skidor, hihi