lördag 15 november 2008

Krüger dag 3

Hej igen!
Dag tre i Krüger såg vi en leopard liggandes ca 20 meter från vägkanten! Det var otroligt häftigt! Vi såg hela big five på en dag faktiskt! Vi såg till och med en buffel som blivigt attakerat av ett lejon men som hade överlevt och låg skadad. men det blev inngen "action" så vi åkte iväg igen... bad for the buffalo, good for the lion.
Sedan gick resan vidare och längst vägen såg vi en babian familj som ville komma åt Gretas persika. Men det fick dom inte. Dom hoppade upp i ett träd och både åt poch slängde ner löv till lyckliga impalas som annars itne nådde upp till maten. Det var coolt att se samarbetet mellan djuren!
Vid en liten sjö såg vi väldigt många hippos som låg och mös i vattenbrynet. Sedan bar det av till Lower Sabie Camp där Emilio inte kunde hålla sig från datorn, utan var tvungen att pilla lite med bilderna vi tagit redan. Dator i Krüger Park... bra jobbat ;)

Häftigast: leoparden!

Enjoy pics!

kram o puss!


leopard på siesta

samarbete mellan baboons och impalas


leopard sköldpadda


fint afrika träd



Baboons på picknink ;)



En tjej noshörning på promenad



En nörd i Lower Sabie Camp



















1 kommentar:

Unknown sa...

Hej! Datornerd..här är det inte mkt stillasittande. En av ödlorna äter väldigt dåligt och har magrat av. Försöker ge små matbitar, då äter hon, men det är ingen go i henne/honom. Vi får se hur det går med våra monster här i Svärdsjö. Så mcket intressant ni får se. Äta eller ätas, det är ett tufft liv de lever. Hoppas ert är behagligare... Har ekonomikrisen slagit till nere där också??? Här varslas ca 1600 /dag